Stärk din sociala närvaro med United Robots automatiska sportreferat

Med hjälp av vår sportrobot Rosalinda kan de lokala sportresultaten bli sociala snackisar på t.ex Facebook. Det visar sig när vi nu varvar upp produktionen av fotbollsreferat på MittMedias sajter i Norrland. 

Egentligen är det självklart: ett resultat på en tabellsida är "stumt" och omöjligt att lätt dela i sociala medier - det är ju ingen artikel - och inte satt i sitt sammanhang. Rosalinda förvandlar matchfakta till en riktig redaktionell text, lätt att läsa och ta till sig, som gjord för att delas i sociala medier eller skickas i meddelandetjänster.

Exempel på hur en automatisk text från United Robots textrobot Rosalinda, publicerad på  allehanda.se , blir ett underlag för social interaktion på Facebook.

Exempel på hur en automatisk text från United Robots textrobot Rosalinda, publicerad på allehanda.se, blir ett underlag för social interaktion på Facebook.